Οξύτατη απάντηση του Σπίρτζη στη Ν.Δ. για τα δημόσια έργα: Τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει ο συνέταιρος του "δεξιού χεριού" του Μητσοτάκη

Οξύτατη απάντηση του Σπίρτζη στη Ν.Δ. για τα δημόσια έργα: Τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει ο συνέταιρος του "δεξιού χεριού" του Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Οξύτατη απάντηση δίνει το υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στη ΝΔ, η οποία, με ανακοίνωσή της, κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και την εφημερίδα "Αυγή" «ότι παραποιούν την αλήθεια στα δημόσια έργα».

 Η ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, αναφέρει τα εξής:

   1. Αφήστε τους κουμπάρους και δείτε τους συνεταίρους που έχετε στα γραφεία σας. Στα 3 από τα 8 έργα του Πάτρα - Πύργος, τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει δώσει ο συνεταίρος του ανθρώπου που είναι δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που του έδωσε το πρώτο φιλί, μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ.

   2. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας καναλάρχες, για να σας ενημερώσουν για τις σχέσεις τους με τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

   3. Επιστρατεύστε όλους του πρώην υπουργούς σας, από τον κ. Σουφλιά μέχρι τον κ. Χατζηδάκη, για να ενημερωθείτε.

   4. Συνεργαστείτε πιο διακριτικά με τους κ.κ. Κεγκέρογλου, Αμυρά, Φωτήλα και άλλα στελέχη της νέας «κεντροαριστεράς» γιατί καρφώνεστε.

   5. Συνεχίστε με το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών, εκδοτών και τραπεζιτών σας, που για χρόνια ξεζουμίζει τον ελληνικό λαό, να δίνετε τη μάχη της σωτηρίας και της επιβίωσης της ιδιότυπης ολιγαρχίας που είχατε εγκαταστήσει στη χώρα, μέσω της πολιτικής και προσωπικής μας σπίλωσης.

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

   Ό,τι και να κάνετε, ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των καναλιών, θα γίνει.

   Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει λιγότερα 764.477.773 ευρώ.

   Τα δημόσια έργα δεν θα δίνονται μόνο σε έξι εταιρείες και το τραπεζικό σύστημα, δε θα δίνει θαλασσοδάνεια, ή δάνεια χωρίς εγγυήσεις, στους λίγους εκλεκτούς σας. 

   ΥΓ: Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που κάνουμε δημόσια, αλλά όχι και … «τέσσερους» οδικούς άξονες βρε παιδιά στην επίσημη ανακοίνωση σας. Τσάμπα πάνε τα σεμινάρια του συνεταίρου;»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM