Ο Μπέι Μπέι, το γιγαντιαίο πάντα έγινε τεσσάρων - Αυτά είναι τα τελευταία του γενέθλια στις ΗΠΑ

Ο Μπέι Μπέι, το γιγαντιαίο πάντα έγινε τεσσάρων - Αυτά είναι τα τελευταία του γενέθλια στις ΗΠΑ Facebook Twitter
Roshan Patel/Smithsonian’s National Zoo
0

O Μπέι Μπέι, το γιγαντιαίο πάντα του ζωολογικού κήπου της Ουάσιγκτον, έκλεισε την Πέμπτη τα τέσσερα, με τα γενέθλιά του αυτά να είναι τα τελευταία στις ΗΠΑ.

Με την ευκαιρία, το πάντα απόλαυσε ένα παγωμένο γλυκό σε κόκκινο, κίτρινο και μπλε χρώμα, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που μεταδόθηκε ζωντανά προς τέρψιν των φιλόζωων μέσω των «Panda Cam», των webcams που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες στον χώρο του και καταγράφουν τον Μπέι Μπέι και τους γονείς του 24 ώρες το 24ωρο.

Όπως η αδελφή του Μπάο Μπάο και ο μεγαλύτερο αδελφός του Τάι Σαν, ο Μπέι Μπέι σύντομα θα επιστρέψει στην Κίνα, στο πλαίσιο της σχετικής συμφωνίας δανεισμού του. Οι γονείς Μέι Σιάνγκ και Τιαν Τιαν θα παραμείνουν στην Ουάσιγκτον τουλάχιστον έως το 2020.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, οι Πρώτες Κυρίες της Κίνας και των ΗΠΑ Πενγκ Λιγουάν και Μισέλ Ομπάμα είχαν έκαναν επίσκεψη στον τον Μπέι Μπέι, κατά τη διάρκεια της οποίας, είχαν αποκαλύψει το όνομά του που σημαίνει «πολύτιμος».

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική παραγωγή αιολικής ενέργειας με τη χρήση χαρταετών - Από Έλληνες και Ινδούς ερευνητές

Περιβάλλον / Εναλλακτική παραγωγή αιολικής ενέργειας με τη χρήση χαρταετών - Από Έλληνες και Ινδούς ερευνητές

Χαρταετός 100-150 τ.μ μπορεί να παράγει δύο με τρία μεγαβάτ (MW) ηλεκτρικής ενέργειας - που ισοδυναμεί με την ισχύ μιας συμβατικής ανεμογεννήτριας ύψους 100 μέτρων.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ