Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νάξο - Την είχαν μαχαιρώσει στο λαιμό

Νάξος: Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/ Naxos island wildlife protection
0

Οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής καταγγέλλει πως άγνωστος μαχαίρωσε θαλάσσια χελώνα στη Νάξο.

Η οργάνωση Naxos island wildlife protection, σε ανάρτησή της στο Facebook, ενημερώνει για τον θανάσιμο τραυματισμό της θαλάσσιας χελώνας. 

«Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από δύτες του Blue Fin Divers Naxos diving center, ότι στον βυθό του φάρου έξω από τη χώρα της Νάξου "Φρουρό" βρίσκεται μια νεκρή θαλάσσια χελώνα» αναφέρθηκε στη σχετική ενημέρωση.

«Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι το άτυχο αυτό πλάσμα έχει δεχθεί μαχαιριά στο λαιμό πρόσφατα» σημειώνεται, και δημοσιεύονται και σχετικές φωτογραφίες. 

«Στη Νάξο κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους» παρατηρεί η οργάνωση και υπενθυμίζει πως προ λίγου διαστήματος δύο χελώνες διασώθηκαν από δίχτυ «αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν είχε την ίδια τύχη».

Έχει γίνει σχετική καταγγελία στο λιμεναρχείο Νάξου.

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλιματική κρίση θα ασκήσει μεγάλες πιέσεις στον τομέα της υγείας και της εργασίας το 2050, δείχνει βρετανική μελέτη

Περιβάλλον / Η κλιματική κρίση θα ασκήσει μεγάλες πιέσεις στον τομέα της υγείας και της εργασίας το 2050, δείχνει βρετανική μελέτη

Καύσωνες μακράς διαρκείας, ισχυρές καταιγίδες, ξηρασία, δασικές πυρκαγιές και μεγάλες πιέσεις στα συστήματα υγείας, στην εργασία και στον τουρισμό θα συνθέτουν το κλιματικό τοπίο το 2050.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
3.000 τόνοι αποτσίγαρα στις παραλίες κάθε χρόνο – Το WWF Ελλάς προειδοποιεί: “Ή τώρα ή ποτέ για καθαρή Ελλάδα”»

Περιβάλλον / 3.000 τόνοι αποτσίγαρα κάθε χρόνο – Το WWF Ελλάς προειδοποιεί: «Ή τώρα ή ποτέ για καθαρή Ελλάδα»

Η περιβαλλοντική οργάνωση προειδοποιεί ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει μια σημαντική ευκαιρία για την ουσιαστική αντιμετώπιση της ρύπανσης από αποτσίγαρα
LIFO NEWSROOM