Έκανε καγιάκ, ξαφνικά είδε μια γιγαντιαία χελώνα και ο «Chonkosaurus» έγινε viral

Έκανε καγιάκ, ξαφνικά είδε μια γιγαντιαία χελώνα και ο «Chonkosaurus» έγινε viral Facebook Twitter
0

Μια τεράστια χελώνα, που ονομάστηκε «Chonkosaurus», έχει γίνει viral όχι μόνο για ασυνήθιστα μεγάλο της μέγεθος αλλά και την ιστορία της.

Ο Τζόι Σαντόρε από το Σικάγο κατέγραψε ένα βίντεο με τη χελώνα να χαλαρώνει πάνω σε ένα σωρό από σκουριασμένες αλυσίδες, ενώ έκανε καγιάκ στον ποταμό Σικάγο με τον φίλο του, σύμφωνα με το NBC News.

Αφού εντοπίζει τη χελώνα από την άλλη πλευρά του ποταμού, στη συνέχεια κάνει ζουμ με την κάμερά του, ενώ ταυτόχρονα ακούγεται να λέει: «Κοίτα αυτόν τον τύπο! Κοίτα, έχουμε μια φωτογραφία αυτού του πανέμορφου θεάματος!».

«Κοίτα το μέγεθος από αυτό το πράγμα. Ω, Θεέ μου», προσθέτει πριν πει στη χελώνα: «Φαίνεσαι καλά! Είμαι πολύ περήφανος για σένα. Τρέφεσαι υγιεινά; Έχεις ακούσει ποτέ για την υγρή σαλάτα;».

Και συνεχίζει: «Χαίρομαι που βλέπω αυτό το θηρίο να ευδοκιμεί εδώ σε αυτό που κάποτε ήταν ένα τόσο τοξικό ποτάμι, αλλά σιγά σιγά καθαρίζεται και αποκαθίσταται. Αναρωτιέμαι τι τρώει».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10.000 likes σε περίπου μια εβδομάδα από την ανάρτησή του και όλοι μιλάνε για τον εντυπωσιακό «Chonkosaurus».

Ο Τζόι Σαντόρε, ο οποίος είχε γίνει ξανά viral το 2019 με τη διάσωση ενός κογιότ στην ύπαιθρο της Καλιφόρνια, δήλωσε ότι απλώς στάθηκε τυχερός που βρέθηκε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.

«Ο κόσμος έχει συνηθίσει να περνά δίπλα από τα φυτά με 70 μίλια την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Και ξαφνικά βλέπεις μια χελώνα 30 κιλών που μοιάζει με δεινόσαυρο πάνω σε σκουριασμένες αλυσίδες- νομίζω ότι το όλο σκηνικό ήταν τόσο αστείο», είπε στο NBC News.

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ