Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας που πέθανε

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας που πέθανε Facebook Twitter
Kensingtonroyal/ Instagram
0

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους σκύλο που έφυγε από τη ζωή. 

Το ζευγάρι έγραψε για τον τετράποδο Λούπο στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, όπου έχουν πάνω από 12 εκατομμύρια ακολούθους. «Δυστυχώς το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αγαπητός μας σκύλος, Λούπο, πέθανε. Είναι στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννέα χρόνια και θα μας λείψει πάρα πολύ» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

  

Ο Λούπο γεννήθηκε από μια σκυλίτσα που ανήκε στους γονείς της Δούκισσας, Κάρολ και Μίκαελ Μίντλετον και δόθηκε στο ζεύγος ως χριστουγεννιάτικο δώρο το 2011. Το Κόκερ Σπάνιελ είχε «εμφανιστεί» πολλές φορές σε οικογενειακές φωτογραφίες, ειδικά με τον 7χρονο Πρίγκιπα Τζορτζ.

Πιστεύεται ότι η Κέιτ , ονόμασε τον σκύλο, Λούπο, από την προγιαγιά της, η οποία ονομαζόταν Olive Christiana Lupton. Βέβαια, το όνομα Λούπο, προέρχεται από την ιταλική λέξη λύκος. Μάλιστα ο Λούπο φέρεται να «βοήθησε» το ζευγάρι να επιλέξει το όνομα του μεγαλύτερου γιου τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Σύμφωνα με παλιότερα ρεπορτάζ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ είχαν γράψει διάφορα ονόματα σε κομμάτια χαρτιού και τα άπλωσαν στο πάτωμα. Ο σκύλος τριγύριζε στα χαρτιά μέχρι που σταμάτησε στο όνομα Τζορτζ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας που πέθανε Facebook Twitter

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε δηλώσει για την ξεχωριστή θέση που είχε στην οικογένεια ο Λούπο: «Για μένα, η Κάθριν και τώρα ο μικρός Τζορτζ είναι οι προτεραιότητές μου. Όπως και ο Λούπο. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά, καθώς πολλοί ξέρουν ότι όσοι έχουν σκυλιά και ένα νεογέννητο, χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά μέχρι στιγμής, τα πάνε καλά».

Ο Λούπο εμφανίστηκε σε μια από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Τζορτζ, αλλά και σε ένα οικογενειακό πορτρέτο του Δούκα και της Δούκισσας με τον γιο τους το 2014, ενώ λίγο νωρίτερα, το 2013 το περιοδικό Tatler τοποθέτησε τον Λούπο σε μια λίστα με τα πιο συναρπαστικά «πρόσωπα» στη Βρετανία.

Ο αδερφός της δούκισσας, Τζέιμς Μίντλετον, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια στο Instagram. «Τίποτα δεν μπορεί ποτέ να σε  προετοιμάσει για την απώλεια ενός σκύλου. Για όσους δεν είχαν ποτέ σκύλο, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουν την απώλεια. Ωστόσο, όσοι έχουν αγαπήσει ένα σκυλί ξέρουν την αλήθεια: ένας σκύλος δεν είναι απλώς ένα κατοικίδιο, είναι μέλος της οικογένειας, καλύτερος φίλος, πιστός σύντροφος, δάσκαλος και θεραπευτής».

Με πληροφορίες από The Times

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM