Η αντίδραση της Καμίλα όταν ρωτήθηκε αν θα της λείψουν η Μεγκαν και ο Χάρι

Η αντίδραση της Καμίλα όταν ρωτήθηκε αν θα της λείψουν η Μεγκαν και ο Χάρι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ενώ ο παραιτηθείς πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στον Καναδά, έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του με την Μέγκαν Μαρκλ, viral έχει γίνει η απάντηση που έδωσε η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, όταν την ρώτησαν για το ζευγάρι. 

«Θα σας λείψουν ο Χάρι και η Μέγκαν», ρώτησαν δημοσιογράφοι τη Δούκισσα της Κορνουάλης, με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς να διστάζει για μια στιγμή να απαντήσει και να στρέφεται προς τον φακό χαμογελώντας βιαστικά και αδιόρατα: «Χμμμ. Φυσικά». Το χαρακτηριστικό ύφος και η λακωνική απάντηση είχε σαν αποτέλεσμα το απόσπασμα να γίνει viral σε Facebook και Twitter, συγκεντρώνοντας ποικίλα σχόλια.

Μετά την συμφωνία με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Χάρι ταξίδεψε με νυχτερινή πτήση από το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Βανκούβερ, με τελικό προορισμό το Vancouver Island. Η Μέγκαν βρίσκεται ήδη στο σπίτι που είχαν περάσει και τις διακοπές των Χριστουγέννων, διάρκειας δύο εβδομάδων, μαζί με τον γιο τους Άρτσι και τα δύο σκυλιά της οικογένειας. 

Το ζευγάρι δεν θα χρησιμοποιεί πια τον τίτλο «αυτού υψηλότητα», ούτε θα εκπροσωπεί επισήμως τη βασίλισσα στην βόρεια Αμερική. Παράλληλα κόβεται η επιχορήγηση από τα 82 εκατομμύρια λίρες που μοιράζονται κάθε χρόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με επίσημα καθήκοντα. 

Ήδη το σπίτι τους στο Ουίνδσορ, το Frogmore Gottage, έχει κλείσει και το προσωπικό μετατίθεται σε άλλα ακίνητα της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει τώρα να επιστρέψουν και τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που στοίχισε η πρόσφατη ανακαίνισή του και καλύφθηκε από τα δημόσια ταμεία. 

Όπως όλα δείχνουν, αν και κατά την ανακοίνωση της παραίτησής τους ο Χάρι και η Μέγκαν έλεγαν πως θα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ των δύο χωρών, το ζευγάρι μάλλον προσανατολίζεται προς τη μόνιμη διαμονή στο Βανκούβερ, μακριά από όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις, κλείνοντας συνεργασίες για το δικό τους φιλανθρωπικό εγχείρημα. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM