Κάτια Ζυγούλη: Περιγράφει τις στιγμές που ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στη φωτιά στο Μάτι

Κάτια Ζυγούλη: Περιγράφει τις στιγμές που ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στη φωτιά στο Μάτι Facebook Twitter
Πηγή Φωτό Instagram
0

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε η οικογένειά της, όταν ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

«Εκείνη την ημέρα βρισκόμασταν στην Κέρκυρα με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη. Χτυπά το τηλέφωνο και ακούω τις φωνές της φίλης μου της Στέλλας που μια φωτιά στον Βουτζά. Μπαίνει ο Σάκης στο "windy" (σ.σ εφαρμογή για τους ανέμους), βλέπει την κατεύθυνση και λέει "μαζέψτε τα και φύγετε". Όλοι κοιμόντουσαν στο σπίτι, δεν είχανε πάρει είδηση τι συνέβαινε. Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα (σ.σ το τέταρτο παιδί τους με τον Σάκη) και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει στο πάρκο και όχι σε ένα φιλικό σπίτι το οποίο κατέληξε να καεί», θυμάται η Κάτια Ζυγούλη, στο βίντεο που ανέβασε χθες στο κανάλι της, με αφορμή πρόσφατες αναδασώσεις στον Βουτζά και στον Νταού Πεντέλης.

Αντί ο πατέρας της να παραμείνει στο ασφαλές σημείο, άφησε το μικρό παιδί με την μητέρας της Κάτιας Ζυγούλη και, όπως λέει η ίδια, «είχε την φαεινή ιδέα» να γυρίσει και να βοηθήσει τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, να ενεργοποιήσουν το σύστημα πυρόσβεσης. «Φτάνοντας όμως σπίτι [...] η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε».

Καλώντας τον πατέρα της, φανερά ταλαιπωρημένος της απάντησε «Είμαι καλά, κλείσε». «Το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει. Δεν γνώριζα αν υπάρχει σπίτι, το οποίο ελάχιστα με ένοιαζε». Ανησυχώντας για την ακεραιότητα του πατέρα της και με την επικοινωνία κομμένη, κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν εθελοντή διασώστη που βρισκόταν προς το σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η καθησυχαστική κλήση: «Ο κυρ Νίκος είναι εδώ». 

Η περιγραφή της μετά το 2:00 - Αναδάσωση με τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM