Κάποιος σύγκρινε τον Τσάντλερ Μπινγκ με τον Τζόκερ και ο Μάθιου Πέρι απάντησε

Κάποιος σύγκρινε τον Τσάντλερ Μπινγκ με τον Τζόκερ και ο Μάθιου Πέρι απάντησε Facebook Twitter
0

Ο Μάθιου Πέρι δημοσίευσε μια αστεία φωτογραφία στο Twitter που αποκαλύπτει μια αναπάντεχη σύμπτωση ανάμεσα στον χαρακτήρα του στα Φιλαράκια, Τσάντλερ Μπινγκ, και τον Χοακίν Φίνιξ στο Τζόκερ.

Παρόλο που οι δυο ήρωες δεν έχουν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους, ένας χρήστης στα social media παρατήρησε μια μικρή ομοιότητα ανάμεσα στον Τσάντλερ και τον Τζόκερ, σημειώνοντας πως οι δυο τους κάνουν μια πολύ χαρακτηριστική φιγούρα.

Η εικόνα που πόσταρε ο Μάθιου Πέρι δείχνει μια φωτογραφία του Τσάντλερ να χορεύει με τα χέρια του στον αέρα, πόζα η οποία δείχνει σχεδόν πανομοιότυπη με μια άλλη φωτογραφία του Τζόκερ να στέκεται επίσης με τα χέρια στον αέρα. «Κινηματογραφικοί παραλληλισμοί», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας. 

«Παρακαλώ», ήταν το σχόλιο του Μάθιου Πέρι/Τσάντλερ Μπινγκ, που αναδημοσίευσε την φωτογραφία στον λογαριασμό του. «Συγγνώμη που δεν ξέρω ποιος έφτιαξε την εικόνα, αλλά μπράβο», πρόσθεσε ο 50χρονος ηθοποιός.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM