Η Μαρία Κίτσου τρολάρει τον εαυτό της στις «Άγριες Μέλισσες» - Το βίντεο που ανέβασε

Η Μαρία Κίτσου τρολάρει τον εαυτό της στις «Άγριες Μέλισσες» - Το βίντεο που ανέβασε Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο που τρολάρει τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» δημοσίευσε η Μαρία Κίτσου στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Μαρία Κίτσου είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς μετά από μια μακρά θεατρική πορεία και έχοντας βραβευτεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». 

Στην σειρά υποδύεται την «Ελένη», με τους τηλεθεατές να την έχουν ανακηρύξει «εθνική χήρα», χαρακτηρισμό που σε συνέντευξή της έχει πει πως βρίσκει πολύ αστείο, χωρίς να την ενοχλεί στο παραμικρό. 

Στα social media αναδημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από θαυμαστές της, ανεβάζοντας πρόσφατα και ένα από τις «Άγριες Μέλισσες» που τρολάρει τον ρόλο της. 

«Ε, δεν μπορώ να μην το μοιραστώ αυτό! Έχω γονατίσει από τα γέλια. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε στο μήνυμά της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM