Η Σάρον Στόουν μιλά για το «Βασικό Ένστικτο», την θρυλική σκηνή και γιατί δεν θα γυριζόταν ποτέ σήμερα

Η Σάρον Στόουν μιλά για το «Βασικό Ένστικτο», την θρυλική σκηνή και γιατί δεν θα γυριζόταν ποτέ σήμερα Facebook Twitter
1

Η Σάρον Στόουν εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το αν θα μπορούσε να γυριστεί σήμερα η ταινία «Βασικό Ένστικτο», που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1992.

Η ταινία, διάσημη μεταξύ άλλων για τις έντονες σεξουαλικές της σκηνές, αφηγείται την ιστορία του ντετέκτιβ Μάικλ Ντάγκλας που γοητεύεται από την βασική ύποπτο στην έρευνά του για μια δολοφονία, την οποία υποδύεται η Σάρον Στόουν. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας είναι εκείνη όπου η Σάρον Στόουν ανοίγει και σταυρώνει ξανά τα πόδια της σε ένα δωμάτιο γεμάτο άντρες, ενώ την ανακρίνουν. 

 

«Θεωρώ πως το Βασικό Ένστικτο έγινε εκείνη ακριβώς την χρονική στιγμή επειδή περιέκλειε όλους τους φόβους και τις αμφιβολίες μας και την στιγμή της αλλαγής της δύναμης των γυναικών», εξήγησε η ηθοποιός, σε συνέντευξη στο Allure.

«Παραμένει μια ταινία με ίντριγκα, αλλά πώς θα γινόταν σήμερα; Αμφιβάλλω αν θα είχε οποιαδήποτε μορφή αισθησιασμού διέθετε τότε. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, υπήρχαν μόνο δυο τρόποι που μας επιτρεπόταν να καθόμαστε: με σταυρωμένους τους αστραγάλους ή έχοντάς τους κάτω από την καρέκλα», πρόσθεσε η ίδια.

Μιλώντας για την εμπειρία της στη βιομηχανία του θεάματος και πόσο έχει αλλάξει από την δεκαετία του 1990 και έπειτα, η Σάρον Στόουν λέει: «Μου αρέσει το σώμα μου πολύ περισσότερο. Νιώθω τόσο ευγνώμων γι' αυτό. Όταν ήμουν μικρότερη, όλοι μου έλεγαν τι είναι λάθος στο σώμα μου- υπερβολικό το ένα, υπερβολικό το άλλο. Όταν έκανα το Βασικό Ένστικτο, προσέλαβαν μια μακιγιέζ που μου έβαζε καθημερινά τόνους μέικαπ και κάθε φορά πήγαινα στο καμαρίνι μου και το έβγαζα. Αλλά δεν επιτρεπόταν να επιλέξω εγώ την μακιγιέζ μου ούτε ήταν το όνομά μου [πάνω από τον τίτλο] στην αφίσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you to Allure and in particular to writer, Danielle Pergament, who was present for a real conversation. Sharon Link in Bio:  https://www.allure.com/story/sharon-stone-end-of-anti-aging-cover-interview • • Photographer: @emmasummerton Stylist: @simonrobins1000 Hair: @giannandreahair Makeup: @patidubroff Hair Colorist: @brooklynstephen Manicure: @marisacarmichael Story: @dkpergament Posted @withrepost • @allure Introducing the “End of Anti-Aging” issue starring @sharonstone. An archetype of sex and danger for a generation of women, Stone has a big brain, a big heart, but no time for small talk. Link in bio for her candid conversation with @dkpergament where they go deep on motherhood, loneliness, power, and more. — #photography by @emmasummerton #makeup by @patidubroff #hair by @giannandreahair #nails by @marisacarmichael #styled by @simonrobins1000 #interview by @dkpergament

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, υπήρχαν μόνο δυο τρόποι που μας επιτρεπόταν να καθόμαστε: με σταυρωμένους τους αστραγάλους ή έχοντάς τους κάτω από την καρέκλα Πηγή: www.lifo.grΝαι ενώ τώρα καθόμαστε με τα πόδια ορθάνοιχτα χωρίς να φοράμε εσώρουχο. Έλα τώρα, μην ακούω βλακείες.