Μετά την επική γκάφα Τραμπ, ο Τιμ Κουκ άλλαξε σε «Τιμ Apple» το όνομά του στο Twitter

Μετά την επική γκάφα Τραμπ, ο Τιμ Κουκ άλλαξε σε «Τιμ Apple» το όνομά του στο Twitter Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον Τιμ Κουκ ως «Τιμ Apple» στην διάρκεια της συνάντησής τους την Τετάρτη και η επική γκάφα εκτός από ανελέητο τρολάρισμα, προκάλεσε επίσης μια αναπάντεχη αντίδραση από τον Κουκ.

Ο Τραμπ μπέρδεψε το επίθετο του ιδρυτή της Apple ενώ τον παρουσίαζε σε μια συνάντηση και μάλιστα δεν φάνηκε να έχει καταλάβει το λάθος του για να το διορθώσει. «Το εκτιμούμε πάρα πολύ, Τιμ Apple», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Λευκό Οίκο με θέμα την τεχνολογική εκπαίδευση και τις θέσεις εργασίας.


Κάποιοι βέβαια εικάζουν πως ο Αμερικανός πρόεδρος ενδεχομένως αναφερόταν στον Τιμ Κουκ και την εταιρία ξεχωριστά, απλώς λέγοντάς τα μαζί ακούστηκαν σαν «Tιμ Apple» αλλά το ίντερνετ είχε άλλη γνώμη, με αποτέλεσμα να έχει επιδοθεί έκτοτε σε ένα ανελέητο τρολάρισμα. 


Αν και ο Τιμ Κουκ, δεν αντέδρασε καθόλου εκείνη τη στιγμή, λίγες ώρες αργότερα σχολίασε με τον δικό του τρόπο την γκάφα του Τραμπ, αλλάζοντας το όνομά του στο Twitter σε «Τιμ Apple»- για την ακρίβεια πλέον γράφει σκέτο «Τιμ» και δίπλα υπάρχει το χαρακτηριστικό μήλο από το logo της Apple. 

Μετά την επική γκάφα Τραμπ, ο Τιμ Κουκ άλλαξε σε «Τιμ Apple» το όνομά του στο Twitter Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM