Νεκρή η Kim Porter, η 47χρονη μητέρα των παιδιών του Diddy

Νεκρή η Kim Porter, η 47χρονη μητέρα των παιδιών του Diddy Facebook Twitter
0

Νεκρή βρέθηκε η Kim Porter, η 47χρονη πρώην σύντροφος του Diddy και μητέρα τριών παιδιών του.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στο TMZ από εκπρόσωπο του ράπερ και μουσικού παραγωγού Diddy.

Η 47χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Toluca Lake του Λος Άντζελες.

Οι Αρχές της Κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσαν τις φήμες σε ανακοίνωση όπου σημειώνεται ότι ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε όταν «βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της» προσθέτοντας ότι «διενεργείται νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της».

Διάσημοι καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι 50 Cent και Missy Elliott εκφράζουν την λύπη τους μέσω των social media.

Η ηθοποιός και μοντέλο ήταν σε on-off σχέση με τον Αμερικανό ράπερ από το 1993 έως το 2007 και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά: τα δίδυμα Jessie James και D'Lila, 11 ετών και τον Christian, 20.

Η Rihanna δήλωσε ότι «Χάσαμε έναν μοναδικό άνθρωπο, όμορφο μέσα-έξω. Θα επηρεαστούν τόσα πολλά από αυτήν την απώλεια, ίσως μερικοί δεν καταλάβουν γιατί, αλλά όλος ο κόσμος πήρε την χάρη της ζωντάνιας του πνεύματός σου».

View this post on Instagram

LOVE?

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

Η Κιμ Πόρτερ είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του Diddy (πραγματικό όνομα Sean Combs) πριν από λίγες ημέρες στο Instagram γράφοντας «Love».

Περισσότεροι celebrities δημοσιεύουν στα social με αφορμή τον θάνατό της, μεταξύ των οποίων και οι Viola Davis και Kevin Hart.

Πριν από λίγες ημέρες η Κιμ πόσταρε ένα γενέθλιο μήνυμα στον Diddy λέγοντας «σ' ευχαριστώ που μου χάρισες τα καλύτερα δώρα της ζωής, τα παιδιά μας».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM