Η Βανέσα Παραντί παντρεύτηκε στη Γαλλία με τον σκηνοθέτη Σαμιέλ Μπενσετρί

Η Βανέσα Παραντί παντρεύτηκε στη Γαλλία με τον σκηνοθέτη Σαμιέλ Μπενσετρί Facebook Twitter
0

Η Βανέσα Παραντί, πρώην σύντροφος του διάσημου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ, παντρεύτηκε το Σάββατο τον σκηνοθέτη Σαμιέλ Μπενσετρί σε μια κλειστή γαμήλια τελετή στο Saint-Simeon της Γαλλίας. 

Σύμφωνα με τη γαλλική Le Parisien, το ζευγάρι είχε ελάχιστους καλεσμένους στο γάμο, ανάμεσά τους τον τραγουδιστή Ματιέ Σεντίντ, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης και τα δύο παιδιά της ηθοποιού με τον Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ και Τζακ. 

Vanessa s'est mariée! ❤ #vanessaparadis #beauty #paris #model #singer #france #frenchgirl #chanel #karllagerfeld #love #samuelbenchetrit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Paradis, fan page. (@vanessaparadis__) στις


Η Βανέσα Παραντί και ο Τζόνι Ντεπ είχαν σχέση από το 1998 μέχρι το 2012. 

Η 45χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα με διαφανή μανίκια, το οποίο συνόδευε ένα κεντημένο πέπλο. Τα μαλλιά της είχε ελεύθερα με ανάλαφρες μπούκλες, τις οποίες στόλιζαν μοβ και ροζ λουλούδια. Ο σύζυγός της επέλεξε ένα μπλε κοστούμι. 

La belle mariée. Cela mérite le meilleur. #vanessaparadis #beauty #paris #model #singer #france #frenchgirl #chanel #karllagerfeld #love #samuelbenchetrit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Paradis, fan page. (@vanessaparadis__) στις


Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2016 μετά την συνεργασία τους στην ταινία «Chien». Να σημειωθεί πως αυτός είναι ο πρώτος γάμος για την Βανέσα Παραντί. 

Ο Σαμιέλ Μπενσετρί ήταν παντρεμένος από το 1998 μέχρι το 2003 με την Γαλλίδα ηθοποιό Μαρί Τρεντινιάν, με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο. Επίσης έχει μια κόρη 11 ετών από την σχέση του με την Άννα Μουγκλαλίς. 


Νωρίτερα μες στην εβδομάδα, η Βανέσα Παραντί απουσίασε από την πρεμιέρα στο Παρίσι της νέας της ταινίας «A Knife in the Heart», λόγω «προβλημάτων υγείας» του γιου της. Ούτε εκείνη ούτε ο Τζόνι Ντεπ σχολίασαν τα δημοσιεύματα, αλλά σύμφωνα με πηγή του People, ο Τζαν είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM