Η σορός του Μπουρντέν δεν έχει ακόμη επιστραφεί στις ΗΠΑ για την κηδεία

Η σορός του Μπουρντέν δεν έχει ακόμη επιστραφεί στις ΗΠΑ για την κηδεία Facebook Twitter
0

Σε αναμονή είναι οι συγγενείς και φίλοι του Άντονι Μπουρντέν καθώς φαίνεται πως τους ζητήθηκε να μην κάνουν ακόμη σχέδια για την κηδεία του σεφ, που την περασμένη Παρασκευή έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η σορός του σεφ δεν έχει ακόμη μεταφερθεί στις ΗΠΑ από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, Γκλάντις Μπουρντέν, η οικογένεια περιμένει τη γαλλική κυβέρνηση για να κάνει τις τελικές διευθετήσεις.

Η μητέρα του σεφ είπε επίσης πως τα πάντα για την κηδεία διοργανώνονται από την πρώην σύζυγό του, την Οτάβια Μπούσια.

H Oτάβια Μπουρντέν σήμερα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Ιnstagram όπου δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της με τον Μπουρντέν. Η μικρή έδωσε συναυλία με το σχολείο της και η μητέρα της έγραψε πόσο δυνατή ήταν και πως φορούσε τις μπότες που της είχε αγοράσει ο πατέρας της.

Our little girl had her concert today. She was amazing. So strong and brave. She wore the boots you bought her. I hope you are having a good trip, wherever you are.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ottavia busia-bourdain (@ottaviabourdain) στις

«Για μερικές ημέρες ακόμη δεν πρόκειται να στείλουν πίσω τη σορό του, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών», είπε η 83χρονη που σε άλλες δηλώσεις της στους Νew York Times είχε ομολογήσει πως δεν περίμενε με τίποτα ότι ο γιος της θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Η Γκλάντις Μπουρντέν έδειξε πάντως να μην ανησυχεί καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η καθυστέρηση αυτή είναι κάτι τυπικό για το γαλλικό κράτος: «Έχω ζήσει εκεί για τρία χρόνια, τίποτε δεν γίνεται γρήγορα εκεί» 

Οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν την αιτία θανάτου του Μπουρντέν ως αυτοκτονία.

Ο Μπουρντέν είχε χρησιμοποιήσει μια ζώνη από ένα μπουρνούζι του ξενοδοχείου για να απαγχονιστεί ενώ δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος που να αφήνει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ίσως είναι έτοιμα αυτή την εβδομάδα ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν ο Μπουρντέν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την απόφασή του.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM