H διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των Μουσουλμάνων

H διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των Μουσουλμάνων Facebook Twitter
5

H Jenna Jameson, ίσως η διασημότερη πορνοστάρ του κόσμου και δηλωμένη οπαδός του Τραμπ, επιδόθηκε σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μουσουλμάνων, ενώ τάχθηκε υπέρ του Μάιλο Γιαννόπουλος και της Κου Κλουξ Κλαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Jameson προσπάθησε να υπερασπιστεί το λάθος του Αμερικανού προέδρου, o οποίος πριν από μερικές μέρες ισχυρίστηκε ψευδώς ότι υπήρξε κάποιο επεισόδιο στη Σουηδία όπου απειλήθηκε η ασφάλεια της χώρας από μετανάστες.

«Ναι, η Σουηδία είναι μία χώρα γεμάτη βία και φόβο, πώς μπορεί να αρνείται κάτι τέτοιο η Αριστερά;» έγραψε στο Twitter η διάσημη, πρώην πορνοστάρ, ενώ λίγο αργότερα, απευθυνόμενη στην Τσέλσι Κλίντον, της συνέστησε να πάει ένα ταξίδι μέχρι τη σκανδιναβική χώρα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι αντιμετωπίζουν εκεί οι γυναίκες. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλέσει την κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, «ανόητη».

Όταν διάφοροι χρήστες του Twitter τη ρώτησαν ποιο ακριβώς είναι το «πρόβλημά της», η ίδια απάντησε ότι έχει «πρόβλημα με τις περιπλανώμενες συμμορίες μουσουλμάνων βιαστών».

Σύμφωνα με την Daily Beast, το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα για την ίδια την Jameson, η οποία ισχυρίζεται στην αυτοβιογραφία της ότι τον Οκτώβριο του 1990, σε ηλικία 16 ετών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς άντρες μετά από έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου στη γενέτειρά της, το Fromberg της Μοντάνα.

«Ωστόσο, εκείνοι ήταν λευκοί», σημειώνει η Daily Beast.

Το παραλήρημα της Jameson συνεχίστηκε με την ίδια να επιδίδεται σε φραστικές αντιπαραθέσεις με διάφορους χρήστες του Twitter, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει τη Σουηδία, «παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών», επιχείρημα που φυσικά δεν έχει καμία βάση.

Σε άλλο tweet η διάσημη πορνοστάρ εμφανίζεται να υπερασπίζεται την Κου Κλουξ Κλαν, διερωτώμενη για το αν τα μέλη της διαβόητης εγκληματικής οργάνωσης είναι οπαδοί μίας θρησκείας που επιτάσσει το θάνατο των αποστατών. «Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε ένα μέλος της ΚΚΚ να ανατινάζει απίστους;», γράφει χαρακτηριστικά η Jameson, αναφερόμενη εμμέσως στους τζιχαντιστές.

Την Τετάρτη, η Jameson έφτασε στο σημείο να υπερασπιστεί μέχρι και τον Μάιλο Γιαννόπουλος, μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσει του περί παιδοφιλίας.

Η Jameson κατηγόρησε τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Αριστερά για προσπάθεια σπίλωσης ενός «σημαντικού συντηρητικού ηγέτη αυτής της γενιάς».

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όταν η ΚΚΚ κρέμαγε και έκαιγε ανθρώπους το έκανε με το σταυρό στο χέρι, στη κυριολεξία.Όποιος είναι χριστιανός είναι και ρατσιστής εγκληματίας; Τα αντίστοιχα ισχύουν για τους Μωαμεθανούς.Κανονικά η ...κυρία αυτή θα έπρεπε να διαδίδει το "αφήστε τα μίση και πιάστε το ...."
Δεν είναι ψέμματα ή ανακρίβειες όλα πια από αυτά που είπε, εκτός βέβαια αν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Για αρχή, καλώ τις κύριες να κάνουν μία βόλτα εδώ στην Αθήνα, 5 το πρωί μόνες τους, προς Ζήνωνος μεριά.
Από πού να το πιάσεις τώρα όλο αυτό, που στάζει σοκαριστική ανακρίβεια, ανήκουστη παραπληροφόρηση και απύθμενη ηληθιότητα από παντού.Εδώ κολλάει τέλεια το "τι να πει κανείς για το μ____ της αλληνής..."...