Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει «στενοχωρηθεί» με την αναφορά, που τη θέλει να εκφόβιζε εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παλάτι του Κένσινγκτον, δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

 

Η εφημερίδα Times αναφέρει ότι η Μεγκαν Μαρκλ φέρεται να έδιωξε δύο προσωπικούς βοηθούς από το Παλάτι και να υπονόμευσε την εμπιστοσύνη ενός τρίτου μέλους του προσωπικού.

 

Ο εκπρόσωπος της Μέγκαν είπε ότι αυτή ήταν η «τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της».

 

Η δούκισσα έζησε στο παλάτι του Κένσινγκτον για σχεδόν ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018.

 

Σύμφωνα με την ιστορία, που παραθέτουν οι Times, η καταγγελία για εκφοβισμό από μέρους της δούκισσας του Σάσεξ, υποβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

 

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που είναι υπεύθυνα για την πρόσληψη βασιλικού προσωπικού, δεν έχουν σχολιάσει την συγκεκριμένη αναφορά.

 

Ωστόσο, δήλωση που εκδόθηκε από τον εκπρόσωπο της Μέγκαν, ανέφερε πως  «Η δούκισσα έχει λυπηθεί από αυτήν την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα ως ένα άτομο που έχει γίνει στόχος εκφοβισμού και έχει δεσμευτεί βαθιά να υποστηρίξει όσους έχουν βιώσει (αντίστοιχο) πόνο και τραύματα.

 

»Είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο της, με συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα σωστό και καλό παράδειγμα».

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, πρόσφατα, εγκατέλειψαν και επίσημα, τους ρόλους τους ως εργαζόμενα μέλη της Βασιλικής οικογένειας.

 

Τον περασμένο μήνα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση.

 

Σημειώνεται σε πως, η δίωρη συνέντευξη με την Μέγκαν και τον Χάρι θα προβληθεί στο αμερικανικό δίκτυο CBS το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαρτίου και στο ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 9 μ.μ. (τοπική ώρα) τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

 

 

 

Με πληροφορίες του BBC/Guardian

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr