Στο άρθρο 99 και η Ελευθεροτυπία

Στο άρθρο 99 και η Ελευθεροτυπία Facebook Twitter
0

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα έκαναν σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι της εταιρείας Χ.K. Τεγόπουλος που ως γνωστόν εκδίδει την ιστορική εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Πρόκειται για την τελευταία κίνηση της ιδιοκτήτριας Μάνιας Τεγοπούλου στην προσπάθειά της να διασώσει την «εφημερίδα των συντακτών» η οποία έχει τρομερό ταμειακό πρόβλημα λόγω της άρνησης των τραπεζών να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν το έλλειμμά της. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έγινε γνωστή η πρόθεση της εταιρείας να καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, οι εργαζόμενοι κήρυξαν επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους με αποτέλεσμα το ιστορικό φύλλο να μην εκδίδεται από την προηγούμενη Παρασκευή. 

Σημειώνεται ότι η ιδιοκτησία οφείλει στους εργαζομένους 5 εκατ. ευρώ δεδουλευμένα από τον Αύγουστο, έχει καταβάλει ένα μέρος του δώρου Χριστουγέννων ενώ αδυνατεί να εκδώσει νέο δάνειο από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

TV & Media / «The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

Στο φινάλε της 36ης σεζόν της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων, οι δημιουργοί αποχαιρετούν –ή μήπως όχι;– τη Μαρτζ, σε ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση
LIFO NEWSROOM
Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM