Στην εντατική ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ

Στην εντατική ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ Facebook Twitter
0

Στην εντατική του Αμερικανικού Νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται ένας από τους γνωστότερους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ. Ο 72χρονος δημοσιογράφος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση χθες, προκειμένου, σύμφωνα με την Hürriyet Daily News, να αντικαταστήσει ένα στέντ με  λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή.

Ο γιος του Μπιράντ, Ουμούρ με ένα tweet επιβεβαίωσε την επέμβαση στον πατέρα του και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ υποβάλλεται σε θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς πάσχει από καρκίνο.

 
Ο Μπιράντ, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Millyet το 1964, θεωρείται θρυλική μορφή στην τουρκική δημοσιογραφία.

Ήδη η επιδείνωση της υγείας του και η νοσηλεία του είναι η κορυφαία είδηση αυτή τη στιγμή στο τουρκικό Twitter.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM