Το παράπονο του Άδωνι Γεωργιάδη: Το Mega παίζει κάθε μέρα τη «διάλυση του ΕΣΥ» και δεν με καλούν

Το «παράπονο» του Άδωνι Γεωργιάδη: Το Mega παίζει κάθε μέρα τη «διάλυση του ΕΣΥ» και δεν με καλούν Facebook Twitter
0

Το δικό του «παράπονο» κατά των τηλεοπτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων εξέφρασε κατά τη διάρκεια (τηλεοπτικής) του συνέντευξης, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας βρισκόταν το πρωί της Τετάρτης στο στούντιο του Σκάι, όπου κλήθηκε να απαντήσει στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά. Θεώρησε ωστόσο ότι οι διευκρινίσεις που του ζητούσαν οι δημοσιογράφοι ήταν πολλές και δεν του επέτρεπαν να ολοκληρώσει τη σκέψη του. Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, άρχισε με έντονο ύφος να εκφράζει το «παράπονό» του για τη συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Mega εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω ένα κανάλι, το MEGA και τον κύριο Μαλέλη που παίζει κάθε μέρα, μια ώρα, στο δελτίο ειδήσεων "η διάλυση του ΕΣΥ" και δεν τολμάει να με καλέσει να τους απαντήσω. Δεν με καλούν. Στο τέλος, το έχω αποφασίσει: θα εφαρμόσω τους νόμους και θα πάω στο ΕΣΡ, θα ζητήσω να παρέμβω και θα μιλήσω με εντολή του ΕΣΡ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ένα κανάλι που -θέλει να ρίξει ο κ. Μαρινάκης με το Μαλέλη να ρίξουν την κυβέρνηση- και δεν με αφήνουν να μιλήσω». 

Στη συνέχεια εξέφρασε και την αδικία που θεωρεί ότι υφίσταται και από τον Σκάι, λέγοντας: «και με φέρνετε εδώ να μιλήσω για την Κεχαγιά και δεν θα πω για τα νοσοκομεία. Για να ξέρετε αυτό τον χρόνο που υποτίθεται κατά τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Μαλέλη ότι διαλύεται το ΕΣΥ, αυτό τον χρόνο έχουμε ρεκόρ χειρουργείων, όλων των εποχών, μείωση 23.000 στις λίστες αναμονής που παρέλαβα και το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτηριολογικής ανακαίνισης του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας. Πρέπει να ξέρει ο Νεοδημοκράτης ότι εδώ γίνεται μια προπαγάνδα...», συνέχισε ο υπουργός Υγείας σε έντονο ύφος αφού έλαβε τη διαβεβαίωση των παρουσιαστών ότι την επόμενη εβδομάδα θα τον καλέσουν προκειμένου να μιλήσει αποκλειστικά για τα θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας.

 
 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Emmy: Θύελλα χειροκροτημάτων στα Emmy για τον Στίβεν Κόλμπερτ μετά την ακύρωση του «Late Show» από το CBS

TV & Media / Emmy: Θύελλα χειροκροτημάτων στα Emmy για τον Στίβεν Κόλμπερτ μετά την ακύρωση του «Late Show» από το CBS

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε να απονείμει βραβείο και έκανε χιούμορ για… αναζήτηση δουλειάς – Αργότερα ανέβηκε ξανά στη σκηνή για το βραβείο του «The Late Show» ως Καλύτερο Talk Show
LIFO NEWSROOM
Two and a Half Men: «Έπαιρνα το 1/3 της αμοιβής του Τσάρλι Σιν» αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του

TV & Media / Two and a Half Men: «Έπαιρνα το 1/3 της αμοιβής του Τσάρλι Σιν» αποκάλυψε ο συμπρωταγωνιστής του

Ο Τζον Κράιερ αποκάλυψε, η αμοιβή του ήταν μόλις «το ένα τρίτο» σε σύγκριση με του συμπρωταγωνιστή του, Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), παρόλο που η ασταθής συμπεριφορά του τελευταίου έθεσε σε κίνδυνο την συνέχιση της σειράς και οδήγησε τελικά στην απόλυσή του μετά την 8η σεζόν
LIFO NEWSROOM