Ο Μπρους Γουίλις απέκτησε την δική του, ξεχωριστή κατηγορία στα Χρυσά Βατόμουρα

Ο Μπρους Γουίλις απέκτησε την δική του, ξεχωριστή κατηγορία στα Χρυσά Βατόμουρα Facebook Twitter
Getty Image
0

Με την άνοδο των social media, το 9gag, τα memes και τη δουλειά ομάδων όπως εκείνη των Honest Trailers ήταν επόμενο τα Χρυσά Βατόμουρα, που κάποτε τα ΜΜΕ λογάριαζαν για «θεσμό», να περάσουν στην ανυποληψία.

Παρόλα αυτά η παράδοση να ανακοινώνονται οι υποψηφιότητές τους μια ημέρα πριν από εκείνες των Όσκαρ εξακολουθεί να τηρείται.

Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς μελετώντας τις φετινές υποψηφιότητες είναι ότι εάν, όπως αναμένεται, ο Τζάρεντ Λέτο βρεθεί υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Άνδρικού Ρόλου για το House of Gucci, θα συμβεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια ερμηνεία να είναι υποψήφια ταυτόχρονα για Όσκαρ και για Χρυσό Βατόμουρο.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση η Γκλεν Κλόουζ για την εμφάνισή της στο Hillbilly Elegy.

Το δεύτερο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι ο Μπρους Γουίλις, που εδώ και χρόνια χαραμίζει το ταλέντο του σε αδιανόητα κακές περιπέτειες oι οποίες καταλήγουν στην αγορά του VOD, έχει φέτος τη δική του ξεχωριστή κατηγορία που ονομάζεται «χειρότερη ερμηνεία του Μπρους Γουίλις σε ταινία του 2021» και αριθμεί οχτώ (!) υποψηφιότητες.

Η κινηματογραφημένη εκδοχή του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ Diana -The Musical είναι υποψήφια σε εννέα κατηγορίες, το κάποτε must-see The Woman in the Window έχει πέντε υποψηφιότητες, ενώ το Space Jam: A New Legacy έχει τέσσερις. Στο στόχαστρο των Βατόμουρων βρέθηκε, όλως περιέργως, και η Έιμι Άνταμς με διπλή υποψηφιότητα σε α’ και β’ γυναικείο ρόλο. 

Τα βραβεία θα ανακοινωθούν, όπως είθισται, μια μέρα πριν την Οσκαρική aπονομή, δηλαδή την 26η Μαρτίου.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες:

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ

“Diana the Musical”

“Infinite”

“Karen”

“Space Jam: A New Legacy”

“The Woman in the Window”

Α ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Scott Eastwood / “Dangerous”

Roe Hartrampf/ “Diana the Musical”

LeBron James / “Space Jam: A New Legacy”

Ben Platt / “Dear Evan Hansen”

Mark Wahlberg / “Infinite”

Α ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΡΟΛΟΣ 

Amy Adams / “The Woman in the Window”

Jeanna de Waal / “Diana the Musical”

Megan Fox / “Midnight in the Switchgrass”

Taryn Manning / “Karen”

Ruby Rose / “Vanquish”

Β ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΡΟΛΟΣ 

Amy Adams / “Dear Evan Hansen”

Sophie Cookson / “Infinite”

Erin Davie / “Diana the Musical”

Judy Kaye / “Diana the Musical”

Taryn Manning / “Every Last One of Them”

Β’ ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Ben Affleck / “The Last Duel”

Nick Cannon / “The Misfits”

Mel Gibson / “Dangerous”

Gareth Keegan/ “Diana the Musical”

Jared Leto / “House of Gucci”

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 2021

Bruce Willis / “American Siege”

Bruce Willis / “Apex”

Bruce Willis / “Cosmic Sin”

Bruce Willis / “Deadlock”

Bruce Willis / “Fortress”

Bruce Willis / “Midnight in the Switchgrass”

Bruce Willis / “Out of Death”

Bruce Willis / “Survive the Game”

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Christopher Ashley / “Diana the Musical”

Stephen Chbosky / “Dear Evan Hansen”

“Coke” Daniels / “Karen”

Renny Harlin / “The Misfits”

Joe Wright / “The Woman in the Window”
 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM