Η ταινία «Prêt-à-Porter» του 1994 γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η ταινία «Prêt-à-Porter» του 1994 γίνεται τηλεοπτική σειρά Facebook Twitter
Instagram
0

Η σάτιρα του Ρόμπερτ Άλτμαν του 1994 για τον κόσμο της μόδας γίνεται έμπνευση για μία νέα τηλεοπτική σειρά που ακολουθεί μια νέα γενιά μοντέλων, σχεδιαστών και ΜΜΕ.

Όλοι οι fashionistas θυμούνται την πρεμιέρα της ταινίας του Ρόμπερτ Άλτμαν, «Prêt-à-Porter» το 1994.

Ένα καστ αυθεντικής πολυτέλειας με αστέρια όπως η Σοφία Λόρεν, η Τζούλια Ρόμπερς, η Κιμ Μπάσιντζερ, η Λορίν Μπακόλ, ο Μαρτσέλο Mαστρογιάνι, ο Ρούπερτ Έβερετ, ο Τιμ Ρόμπινς και πολλοί άλλοι.

Με παρουσίες όπως οι Cher, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix, Naomi Campbell και Claudia Schiffer, η ταινία έβγαλε τα άπλυτα του κόσμου της μόδας σε ένα μοναδικό event: στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το Deadline, η πλατφόρμα Paramount + ετοιμάζει μία σειρά βασισμένη στην ταινία, η οποία θα ακολουθεί μια νέα γενιά μοντέλων, σχεδιαστών και μέσων ενημέρωσης που ανταγωνίζονται για την επιτυχία στον κόσμο της μόδας.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα πολλές λεπτομέρειες, το Deadline ανακοίνωσε ότι τη διασκευή του  σεναρίου έχει αναλάβει η Ava Pickett.

Το καστ θα είναι διαφορετικό και πολυπολιτισμικό και θα μιλά για τις απογοητεύσεις, τις φιλοδοξίες, τον πολιτισμό και την ταυτότητα μιας νεολαίας σε κρίση και σε μόνιμο ανταγωνισμό για την εκπλήρωση ενός ονείρου στον κόσμο της μόδας.

Με πληροφόιρες του Deadline/HarpersBazaar

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ