Για τη συνέντευξη της Μαρίνας Καλογήρου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», στην οποία η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε παιδική ηλικία, μίλησε η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα.
Όπως ανέφερε στο «Action Τώρα», η ίδια δεν γνώριζε ούτε την Καλογήρου προσωπικά ούτε το περιεχόμενο της εξομολόγησής της:
«Τη γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Δεν ήξερα ότι πρόκειται να κάνει αυτή την αποκάλυψη. Θα ήμουν και καλύτερα ενδεχομένως προετοιμασμένη. Μας είπε ότι θέλει να μιλήσει ανοιχτά. Δεν ξέραμε αυτό το “ανοιχτά” τι ακριβώς ήταν».
Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε ότι η ομάδα της εκπομπής πρόβαλε ξανά το επεισόδιο στη Μαρίνα Καλογήρου πριν την προβολή του:«Εγώ και η Εβελίνα Νύκτα, που κάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, την ξαναφωνάξαμε τη Μαρίνα εδώ, της παίξαμε την εκπομπή να την ξαναδεί. Δεν θα μπορούσα να συγχωρέσω τον εαυτό μου εάν έπαιζε και εκείνη είχε δεύτερες σκέψεις. Και μάλιστα δεν είπαμε και σε κανέναν εδώ ότι υπάρχει η εκπομπή, ότι έχουμε μια τέτοια ομολογία. Όταν βεβαιωθήκαμε ότι η Μαρίνα ήθελε να παιχτεί αυτή η εκπομπή, τότε είπαμε εντάξει».
Η παρουσιάστρια έκλεισε με λόγια θαυμασμού για τη δύναμη της ηθοποιού: «Η Μαρίνα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος. Από τη μία πάγωσα και από την άλλη τη θαυμάζω για τη δύναμη με την οποία το αντιμετωπίζει».