Απολύσεις και στο ΤΙΜΕ

Απολύσεις και στο ΤΙΜΕ Facebook Twitter
0

Δύσκολες ημέρες και για το ιστορικό περιοδικό ΤΙΜΕ, η διεύθυνση του οποίου ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην απόλυση του 6% περίπου του εργατικού δυναμικού της. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 480 εργαζόμενους. "Με τις συνεχείς και σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κλάδο μας, πρέπει να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την εταιρεία μας σε μια πιο λιτή, πιο ευέλικτη πολύ-πλατφόρμα", φέρεται να δήλωσε η Διευθύνων Σύμβουλος, Λόρα Λανγκ.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, η ιδιοκτήτρια εταιρία δεν αναμένεται να προχωρήσει στη διακοπή έκδοσης κάποιου ή κάποιων  από τα έντυπα της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΚΟΜΕΔ ΣΚΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

TV & Media / Αντιδράσεις προκαλεί το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για τη 17 Νοέμβρη που μιλάει ο Κουφοντίνας

Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση - Τι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και τι απαντά ο Αλέξης Παπαχελάς που επιμελείται το ντοκιμαντέρ
THE LIFO TEAM