Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) τα ρούχα της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) τα ρούχα της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία Μπάιντεν Facebook Twitter
Οι Simpsons είχαν προβλέψει (και) τα ρούχα της Κάμαλα Χάρις στην ορκωμοσία Μπάιντεν
0

Η μακροβιότερη κωμική σειρά των ΗΠΑ, οι «The Simpsons» δεν μπορούν να προβλέψουν το μέλλον αλλά σίγουρα έχουν πετύχει αρκετά από όσα συμβαίνουν πολλά χρόνια μετά την προβολή των επεισοδίων τους.

Μία τέτοια περίπτωση και η ορκωμοσία Μπάιντεν. Αυτήν την εβδομάδα, οι χρήστες στα social media, παρατήρησαν ότι τα ρούχα που φορούσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις ήταν ίδια με εκείνα που είχε εμφανιστεί Λίζα Σίμπσον σε ένα επεισόδιο από το 2000.

Στο «Bart to the Future», η Λίζα αναλαμβάνει την προεδρία και αναφερόμενη στους συμβούλους της λέει «Όπως γνωρίζετε, έχουμε κληρονομήσει μια τεράστια οικονομική κρίση από τον Πρόεδρο Τραμπ.»

Στο επεισόδιο, η Λίζα φορά ένα μοβ σακάκι και μαργαριτάρια. Στην ορκωμοσία της Τετάρτης, η Χάρις φορούσε ένα μοβ σακάκι και μαργαριτάρια στο λαιμό. Με την Κάμαλα Χάρις να αναλαμβάνει καθήκοντα αμέσως μετά την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.

Οι ομοιότητες ωστόσο για τους οπαδούς της σειράς δεν σταμάτησαν εκεί. Σειρά είχε ο Τομ Χανκς, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης της εικονικής συναυλίας για την ορκωμοσία του Προέδρου Μπάιντεν.

Στην ταινία «The Simpsons Movie» του 2007, ο Χανκς έκανε και εκεί μία cameo εμφάνιση.

«Γεια σας. Είμαι ο Τομ Χανκς. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χάσει την αξιοπιστία της, οπότε δανείζεται μέρος από τη δική μου» λέει και συνεχίζει στο τέλος της σκηνής «Εάν επιλέξετε μια κυβέρνηση για να εμπιστευτείτε, γιατί όχι αυτή;».

Οι αναφορές σχετικά με τις προγνωστικές ικανότητες των σεναριογράφων του σόου δεν είναι κάτι νέο. Οι οπαδοί των Simpsons ισχυρίζονται ότι η εκπομπή έχει προβλέψει, μεταξύ άλλων, τα έξυπνα ρολόγια, τις «σφήκες δολοφόνους», την αγορά της 20th Century Fox από την Disney.

Όταν ρωτήθηκε δε, ο 2016 σχετικά με την πρόβλεψη μιας προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο σεναριογράφος Dan Greaney είπε στο The Hollywood Reporter, «Ήταν μια προειδοποίηση για την Αμερική».

«Και αυτό έμοιαζε σαν την τελευταία λογική στάση πριν τον πάτο. Ταυτιζόταν με την πρόβλεψη ότι η Αμερική τρελαινόταν», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του CNN

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM