O Κοκλώνης ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά!

O Κοκλώνης ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά! Facebook Twitter
0

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το It's Show Time που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής έκανε μεγάλη αίσθηση, με το κοινό να μην σταματά να tweetάρει για κάθε καλεσμένο του Νίκου Κοκλώνη που βρέθηκε στο συνεχώς εναλλασσόμενο πλατό και έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία, για διαφορετικό λόγο κάθε φορά.

Το τηλεοπτικό κοινό ξεσήκωσε ο «βασιλιάς» της νύχτας και των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Ο μεγάλος ερμηνευτής με τις τσιγγάνικες ρίζες όχι μόνο τραγούδησε κομμάτια του με τα οποία οι περισσότεροι έχουν ζήσει μεγάλους έρωτες, αλλά έκανε και μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του με το συνονόματο εγγονό του Μάκη Χριστοδουλόπουλο jr, τραγουδώντας μαζί επί σκηνής και μιλώντας για την πολύ ξεχωριστή και δεμένη τους σχέση. Το στιγμιότυπο έγινε viral και ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από αποκλειστικότητες στις οποίες μας έχει συνηθίσει ο Κοκλώνης στο It's Show Time.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε καλεσμένη του στο πλατό τη δημοφιλή ηθοποιό Βάσια Τριφύλλη, η οποία με έκδηλη τη μεγάλη της αγάπη προς τον οικοδεσπότη και παραγωγό του σόου, προχώρησε σε μια σειρά από εξομολογήσεις πολύ προσωπικές –όπως τη στιγμή που διαπίστωσε πως σύντροφός της την απατά με πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Αυτό όμως που προκάλεσε ένα... χαμό στα social media ήταν η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε ο Νίκος στην αγαπημένη κυρία της ελληνικής TV, όταν το πλατό του It's Show Time ξαφνικά μεταμορφώθηκε και μας ταξίδεψε πίσω στον διάσημο «τοίχο» του Ραντεβού Στα Τυφλά. Η ηθοποιός παρουσίασε ένα μίνι επεισόδιο από το παιχνίδι που αγαπήθηκε όσο λίγα, με το κοινό να καταχειροκροτεί –έχοντας μάλιστα ως επίδοξο ραντεβού για τους παίκτες την Βίκυ Κάβουρα!

O Κοκλώνης ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά! Facebook Twitter

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τους καλεσμένους του να νιώθουν άνετα, να νιώθουν εμπιστοσύνη και να του εκμυστηρεύονται περιστατικά από τη ζωή τους τα οποία κάποιες φορές δεν έχουν μοιραστεί ποτέ ξανά δημόσια. Ο Τριαντάφυλλος είχε πει και στο παρελθόν πως νιώθει πικραμένος από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία έκαναν μαζί τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους. Όμως, στο It's Show Time της Κυριακής εξήγησε αναλυτικά αυτό που τον έχει πειράξει με αποκορύφωμα μια απάντηση που του έστειλε η διάσημη ερμηνεύτρια μέσω social media, παραδεχόμενη πως ο λόγος που δεν τον είχε προσκαλέσει σε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τη μουσική της διαδρομή ήταν πως απλά τον ξέχασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επόμενο It's Show Time που θα προβληθεί μετά την Κυριακή των εκλογών, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει μια ακόμα μεγάλη έκπληξη με αναπάντεχο καλεσμένο που θα προκαλέσει αίσθηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM