Ζάκυνθος: Προς άρση του mini lockdown

Ζάκυνθος: Προς άρση του mini lockdown Facebook Twitter
Pixabay
0

Δεν αναμένεται να τεθούν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα, που επιβλήθηκαν στην Ζάκυνθο, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Τα μέτρα για την επιβολή mini lockdown, που αποφάσισε χθες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα ίσχυαν μέχρι την Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Ωστόσο, η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και παρενέβη η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, που αιτήθηκε την επανεξέτασή της.

Όπως δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ η περιφερειάρχης, η κατάσταση επανεξετάστηκε και τελικά ελήφθη η απόφαση για άρση του μίνι lockdown.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με την οποία η Ζάκυνθος επανέρχεται στο πρότερο καθεστώς.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στα Χανιά τα μέτρα παραμένουν. Εκεί, ισχύει μέχρι την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 06:00, η απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας αλλά και η απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM