Υπουργείο Παιδείας: Κανονικά οι εξετάσεις και κληρώσεις σε πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Υπουργείο Παιδείας: Κανονικά οι εξετάσεις και κληρώσεις σε πρότυπα και πειραματικά σχολεία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην ώρα τους θα γίνουν οι εξετάσεις και οι κληρώσεις για τα πρότυπα και τα πειραματικά σχολεία, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, το υπουργείο τόνισε πως «δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή» στο σύστημα εισαγωγής σε αυτά τα σχολεία (εξετάσεις για τα πρότυπα, κλήρωση για τα πειραματικά), τόσο για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση όσο για τη Δευτεροβάθμια.

Το υπουργείο προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση με αφορμή «τη διακίνηση ανυπόστατων πληροφοριών σε γονείς και μαθητές».

Επίσης, το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ψηφιστεί στη Βουλή τροπολογία, με βάση την οποία θα συσταθεί Επιστημονική Επιτροπή, η οποία θα διαδεχθεί την Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων Πειραματικών Σχολείων (σ.σ. η θητεία έχει λήξει από τις 31 Δεκεμβρίου 2018), με όλες τις αρμοδιότητες του οργάνου που καταργείται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM