Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει τα Αρσάκεια Σχολεία για κινήσεις «φίμωσης εκπαιδευτικών»

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει τα Αρσάκεια Σχολεία για κινήσεις «φίμωσης εκπαιδευτικών» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Κινήσεις που αποσκοπούν στη φίμωση εκπαιδευτικών των Αρσακείων Σχολείων κατήγγειλε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας

Συγκεκριμένα η ΟΙΕΛΕ κάνει λόγο για «μια απαράδεκτη κίνηση φίμωσης και πειθαναγκασμού των συναδέλφων των Αρσακείων Σχολείων» από ομάδα «αυθορμήτως ενεργούντων» οι οποίοι είναι «προσκείμενοι στην ηγεσία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας εκπαιδευτικών».

«Εξοργισμένοι συνάδελφοι μας απέστειλαν το κατάπτυστο κείμενο που καλούνται «δημοκρατικά» να υπογράψουν (όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει τους αντιφρονούντες...). Στο κείμενο αυτό με τον παραπλανητικό τίτλο "Δεν φοβόμαστε" χαρακτηρίζονται ως "ψευδολογίες" οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κακοποίησης θυμάτων της "δράσης" Λιγνάδη στα Αρσάκεια Σχολεία», αναφέρει η ανακοίνωση. 

«Ο πανικός που διακατέχει κάποιους και ο τρόμος μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κείμενο διακινήθηκε μέσα στη νύχτα! Τι φοβούνται άραγε τόσο πολύ;», καταλήγει η ανακοίνωση με την ΟΙΕΛΕ να παραθέτει μάλιστα και την επιστολή. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει τα Αρσάκεια Σχολεία για κινήσεις «φίμωσης εκπαιδευτικών» Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλης Κουρουτός, είχε ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Μπαμπινιώτη από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ