Διακόπηκε η δίκη του Φιλιππίδη - Η πρόεδρος διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Υπόθεση Φιλιππίδη: Διεκόπη η δίκη λόγω νόσησης της προέδρου με κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Διεκόπη σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό καθώς όπως έγινε γνωστό η πρόεδρος του δικαστηρίου νοσεί με κορωνοϊό.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η δίκη θα συνεχιστεί στις 16 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ξανά στο βήμα θα ανέβαινε η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε τον Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού σε θέατρο το 2010 καθώς οι συνήγοροι του κατηγορούμενου θα έκαναν νέες ερωτήσεις στην καταγγέλλουσα.

Στο εν λόγω θέατρο, η καταγγέλλουσα που είναι και η ίδια ηθοποιός, είχε βρεθεί στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας της με τον κατηγορούμενο σήμερα συνάδελφό της, από τον οποίο και φέρεται να δέχτηκε τη σεξουαλική επίθεση.  

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ