Υπόθεση βιασμού 14χρονης στο Κερατσίνι: «Έφυγα πριν έρθει η κοπέλα», δηλώνει το τέταρτο πρόσωπο που καταγγέλλεται

Υπόθεση βιασμού 14χρονης στο Κερατσίνι: «Έφυγα πριν έρθει η κοπέλα», δηλώνει το τέταρτο πρόσωπο που καταγγέλλεται Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Εξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, όπου οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό 14χρονης στο Κερατσίνι, εμφανίστηκε και ένα τέταρτο πρόσωπο που φέρει τα ίδια στοιχεία ταυτότητας με τον τέταρτο καταγγελλόμενο από τις αστυνομικές αρχές. Το συγκεκριμένο άτομο υποστήριξε ότι βρέθηκε στο διαμέρισμα πριν την άφιξη της ανήλικης και αρνήθηκε κάθε συμμετοχή στην κακοποίηση.

Μιλώντας στο Mega, ο 18χρονος υποστήριξε πως είχε μεταβεί στο σπίτι μετά από κάλεσμα ενός εκ των φερόμενων δραστών, ωστόσο αποχώρησε προτού φτάσει η 14χρονη. «Με είχε φωνάξει ότι είχε άδειο σπίτι για να κάτσουμε. Έμεινα εκεί για μια ώρα και μετά έφυγα. Τα παιδιά κάθισαν στο σπίτι. Η κοπέλα δεν ξέρω τι ώρα ήρθε, δεν την πρόλαβα», ανέφερε.

Το ίδιο πρόσωπο δήλωσε ότι κατά την αποχώρησή του από το διαμέρισμα, ο ένας από τους παρόντες κοιμόταν, ενώ για τους άλλους δύο δεν γνωρίζει τι ακολούθησε. «Όταν εγώ έφυγα, έμειναν τρία άτομα. Η κοπέλα μιλούσε διαδικτυακά με τον έναν από αυτούς. Οι άλλοι δύο, απ’ όσο ξέρω, δεν είχαν επαφή μαζί της», πρόσθεσε.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, ενώ η προανάκριση αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες και στους ρόλους των εμπλεκομένων. Στο μεταξύ, οι τρεις συλληφθέντες έχουν ήδη οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως αν το άτομο που εμφανίστηκε στα δικαστήρια είναι πράγματι το τέταρτο καταγγελλόμενο πρόσωπο ή πρόκειται για συνωνυμία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με πολλαπλές φωνές να ζητούν την πλήρη διερεύνηση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM