Το «yes Mykonos» επιστρέφει- Ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου εκλέχτηκε ξανά μετά από 15 χρόνια

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέος δήμαρχος στη Μύκονο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook-Christos Veronis
0

Νέο δήμαρχο απέκτησε η Μύκονος μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών αυτοδιοικητικών εκλογών

Νέος δήμαρχος Μυκόνου αναδείχθηκε ο Χρήστος Βερώνης, και επιστρέφει στον δημαρχιακό θώκο διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Κουκά. Εκλέχτηκε δήμαρχος μετά από 15 χρόνια. Ο Χρήστος Βερώνης είχε αποτελέσει το μακροβιότερο δήμαρχο του νησιού. 

Συγκέντρωσε ποσοστό περίπου 50% και 15 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. Ο νυν δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κουκάς, μετά από 9 χρόνια στη δημοτική αρχή, έλαβε ποσοστό 36%, κερδίζοντας 7 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο ευχαριστήριό του μετά την εκλογή του ο Χρήστος Βερώνης αναφέρει πως «Το ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας είναι πολύ λίγο για να εκφράσει όσα αισθανόμαστε αυτές τις όμορφες στιγμές. Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι από την 1η Ιανουαρίου, που αναλαμβάνουμε καθήκοντα, η πόρτα του Δήμου θα είναι ανοιχτή για όλους! Το «yes Mykonos» επιστρέφει, και η Μύκονος γίνεται πρώτη ξανά!»

Με πληροφορίες από cyclades24.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM