Το «yes Mykonos» επιστρέφει- Ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου εκλέχτηκε ξανά μετά από 15 χρόνια

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέος δήμαρχος στη Μύκονο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook-Christos Veronis
0

Νέο δήμαρχο απέκτησε η Μύκονος μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών αυτοδιοικητικών εκλογών

Νέος δήμαρχος Μυκόνου αναδείχθηκε ο Χρήστος Βερώνης, και επιστρέφει στον δημαρχιακό θώκο διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Κουκά. Εκλέχτηκε δήμαρχος μετά από 15 χρόνια. Ο Χρήστος Βερώνης είχε αποτελέσει το μακροβιότερο δήμαρχο του νησιού. 

Συγκέντρωσε ποσοστό περίπου 50% και 15 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο. Ο νυν δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κουκάς, μετά από 9 χρόνια στη δημοτική αρχή, έλαβε ποσοστό 36%, κερδίζοντας 7 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο ευχαριστήριό του μετά την εκλογή του ο Χρήστος Βερώνης αναφέρει πως «Το ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας είναι πολύ λίγο για να εκφράσει όσα αισθανόμαστε αυτές τις όμορφες στιγμές. Ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι από την 1η Ιανουαρίου, που αναλαμβάνουμε καθήκοντα, η πόρτα του Δήμου θα είναι ανοιχτή για όλους! Το «yes Mykonos» επιστρέφει, και η Μύκονος γίνεται πρώτη ξανά!»

Με πληροφορίες από cyclades24.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM