Αρχίζει σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, η οποία κατέληξε, έπειτα από 13 ημέρες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση, από τα χτυπήματα του 26χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη.
Στο εδώλιο θα καθίσουν ο σύντροφος της 23χρονης αλλά και η 32χρονη αδελφή της η οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Στεφανάκη. Κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Ο Βαγγέλης Στεφανάκης ο οποίος είναι προφυλακισμένος από το Μάιο, θα δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 23χρνης ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος.
Το τραγικό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013 στη Νέα Μάκρη, λίγα μέτρα από το σπίτι της Μπλάχα, μετά από ένα καβγά που είχε η 23χρονη με τον 26χρονο στη μέση του δρόμου. Εκείνος τη χτύπησε και στη συνέχεια με τη βοήθεια ενός φίλου του τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ελλάδα /
Ξεκινά η δίκη για το θάνατο της Φαίης Μπλάχα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» φώτισε την Ελλάδα – Εντυπωσιακές λήψεις από την Ακρόπολη ως τις ακτές της Ηπείρου

Άφαντος για 6η μέρα ο Τούρκος επιχειρηματίας Χαλίτ Γιουκάι – Εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε προς Μύκονο

Βρετανός τουρίστας ήρθε στην Κέρκυρα για να αφήσει πίσω το πένθος και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Η έλλειψη σεξουαλικών επαφών μπορεί να έχει θανάσιμες συνέπειες, σύμφωνα με νέα μελέτη

Συλλήψεις για τη φωτιά στην Κερατέα – Αναζητείται διευθυντικό στέλεχος τοπικού παραρτήματος

σχόλια