Xασίς καλλιεργούσε 73χρονος στα Χανιά

Xασίς καλλιεργούσε 73χρονος στα Χανιά Facebook Twitter
0

Δεκαεννέα δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν σήμερα οι αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση στοιχείων σε περιοχή του δήμου Χανίων. Στην καλλιέργεια εμπλέκεται ένας 73χρονος Έλληνας ο οποίος και συνελήφθη.

Αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα αλλά και αγροτική περιοχή ιδιοκτησίας του όπου εντόπισαν τα δενδρύλλια κάνναβης σε στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1,80 μέτρων καθώς και μικροποσότητα κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στις καταγγελίες για τα 5,5 εκατ. ευρώ σε απώθηση φιδιών και μυοκτονίες

Ελλάδα / Γιώργος Πατούλης: Τι απαντά στις καταγγελίες για τα 5,5 εκατ. ευρώ σε απώθηση φιδιών και μυοκτονίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους τομείς που ελέγχονται αφορά τις δαπάνες ύψους 5,5 εκατ. ευρώ σε μια τετραετία για μυοκτονίες και απώθηση φιδιών, που στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν με μια σύμβαση 30.000 ευρώ για έναν χρόνο
LIFO NEWSROOM