Τσίπρας: «Ο Γιάννης Μπεχράκης κινητοποίησε ένα κλίμα ανθρωπιάς»

Τσίπρας: «Ο Γιάννης Μπεχράκης κινητοποίησε ένα κλίμα ανθρωπιάς» Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Στον Γιάννη Μπεχράκη αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένας πολύ σημαντικός φωτογράφος έφυγε σήμερα από τη ζωή ο άνθρωπος που απαθανάτισε τις πιο δύσκολες στιγμές της προσφυγικής κρίσης και κινητοποίησε ένα κλίμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που αποτελεί βασικό στοιχείο των δικών μας αξιών και ιδανικών», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την απώλεια του Έλληνα φωτορεπόρτερ.

«Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα αυτό μέσα από τη δράση μας και τη δουλειά μας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται πως ο πολυβραβευμένος φωτορεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters πέθανε σήμερα, σε ηλικία 58 ετών, ύστερα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Μπεχράκης ήταν ο επικεφαλής της ομάδας του πρακτορείου που έλαβε το Βραβείο Πούλιτζερ το 2016, για την κάλυψη της κρίσης των προσφύγων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM