Τροχαίο στην παραλιακή - Τραυματίστηκαν ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ

Τροχαίο στην παραλιακή - Τραυματίστηκαν ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Έβερτ Facebook Twitter
0

Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες δυο 19χρονους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή, στο ύψος του Ποσειδώνιου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους τραυματίες είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα και ο δεύτερος είναι ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα όπου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος βγήκε εκτός πορείας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπάρες και να αναποδογυρίσει το όχημα. 

Οδηγός του οχήματος φέρεται να ήταν ο 19χρονος Διαμαντής Πατέρας, γιος του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος και τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο 19χρονος εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ και γιος της κόρης του Αλεξίας, ο οποίος έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM