Μια γυναίκα έμεινε για ημέρες βαριά τραυματισμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της, έπειτα από τροχαίο που είχαν στην Κρήτη, μέχρι να τους εντοπίσουν.

 

Το ζευγάρι εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σε ρεματιά επί της εθνικής οδού ΒΟΑΚ, στο ύψος του Μπαλί, όπου είχε πέσει η μηχανή τους. Ο 42χρονος άνδρας ήταν νεκρός, ενώ η 38χρονη σύζυγός του ήταν σε βαριά κατάσταση.

 

Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης δήλωσε στο flashnews ότι το τροχαίο πιθανότατα συνέβη είτε την περασμένη Δευτέρα (12/4) είτε την περασμένη Τρίτη (13/4). Οι κακώσεις του 42χρονου είναι συμβατές με τροχαίο, αλλά διερευνώνται οι συνθήκες. Ο θάνατός του προήλθε από κακώσεις σπλάχνων κοιλίας και πιθανόν να μην ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Η 38χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Ρεθύμνου και μετά τις πρώτες βοήθειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασής της διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί τα τελευταία 24ωρα και η έρευνα τελικά αποκάλυψε την τραγική πραγματικότητα.