Tροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Αυτοκίνητο έπεσε σε φωτεινό σηματοδότη - 4 τραυματίες

Tροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Αυτοκίνητο έπεσε σε φωτεινό σηματοδότη - 4 τραυματίες Facebook Twitter
0

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί -ηλικίας 19 με 21 ετών- εξετράπη της πορείας του επί της Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τη συμβολή με την Αλίμου. Το όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φωτεινού σηματοδότη και χτύπησε πλαγιομετωπικά.

Κατά την σύγκρουση, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο από τους επιβαίνοντες. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Βούλας και νοσηλεύονται. Οι άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δεν εκφράζεται ανησυχία για την υγεία τους.

Η Τροχαία Αθηνών έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος και διενεργεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Ελλάδα / Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος κόσμου και πολιτικοί αποχαιρετούν την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, που πέθανε αιφνιδιαστικά
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Ελλάδα / Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι αντιτίθενται στις πολιτικές του Ισραήλ και καταγγέλλουν πως το πλοίο «μεταφέρει τουρίστες και στρατιώτες του IDF που έχουν εμπλακεί στις επιχειρήσεις στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM