LIVE!

Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy

Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

UPDATE Σε ηλικία 23 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο τράπερ GameBoy Melody. Ο νεαρός μουσικός βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο τράπερ έφυγε από τη ζωή από σοβαρή ασθένεια το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.Ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία του Snik, την ATH Records, βγάζοντας τραγούδια με εκατομμύρια views στο YouTube.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο αδερφός του, «YOUNG T», που είναι επίσης τράπερ. Σε story του στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία του και έγραψε: «Θα σε αγαπώ για πάντα, είσαι ο άγγελός μου. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά». Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. 

Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy Facebook Twitter

Σημειώνεται, ότι το πρωί της Δευτέρας δημιουργήθηκε σύγχυση σχετικά με τον θάνατό του, καθώς διέρρευσε ότι είναι ο νεαρός που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Πέτρου Ράλλη. 

Ο 23χρονος τράπερ εν τέλει δεν ήταν αυτός που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα που κινούνταν από Νίκαια προς Αθήνα, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό επί της Πέτρου Ράλλη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. 

«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο» έγραψε ο SNIK σε στόρι του. 

Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy Facebook Twitter

Σημειώνεται, ότι στη μοτοσικλέτα επέβαινε και μια 22χρονη, η οποία έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και την προανάκριση έχει αναλάβει η τροχαία.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ