Τροχαίο δυστύχημα στη Δωρίδα - Νεκρή μία 58χρονη

Τροχαίο δυστύχημα στη Δωρίδα - Νεκρή μία 58χρονη Facebook Twitter
0

Μία 58χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η κόρη της συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στη Δωρίδα.


Ειδικότερα το θανατηφόρο τροχαίο με την εμπλοκή δύο οχημάτων σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ιτέας - Αντιρρίου και συγκεκριμένα στο 61ο χλμ στο ύψος της παραλίας της Σεργούλας στο Δήμο Δωρίδας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη Ελληνίδα με συνοδηγό την 58χρονη μητέρα της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα τύπου τζιπ που οδηγούσε 45χρονος Έλληνας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 58χρονη γυναίκα ενώ η 34χρονη οδηγός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Την προανάκριση για το τραγικό συμβάν ανέλαβε το ΑΤ Ευπαλίου, που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας.

Με πληροφορίες από Nafpaktianews

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΥΓΑΣ ΧΑΝΙΑ

Ελλάδα / Σκληρές εικόνες σε σχολείο στα Χανιά: Μαθήτριες καβγάδισαν με πρωτοφανή αγριότητα

Προβληματίζει το γεγονός ότι αρκετοί μαθητές, αντί να παρέμβουν για να σταματήσουν τη συμπλοκή ή να ειδοποιήσουν κάποιον εκπαιδευτικό, κατέγραφαν το περιστατικό με τα κινητά τους
THE LIFO TEAM
ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΙ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: «Ζήτησα αναβάθμιση της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Το σημαντικό στοιχείο από την ιατροδικαστική έρευνα και οι λόγοι που η οικογένεια ζητά αναβάθμιση της κατηγορίας για τους δύο γιατρούς, που αυτή τη στιγμή κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση
THE LIFO TEAM