ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Τρίχρονη ακρωτηρίασε το δάκτυλο του χεριού της στην πόρτα της καμπίνας του πλοίου

Τρίχρονη ακρωτηρίασε το δάκτυλο του χεριού της στην πόρτα της καμπίνας του πλοίου Facebook Twitter
0

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας νοσηλεύεται καλά στην υγεία του ένα τρίχρονο κοριτσάκι, που χθες το μεσημέρι ενώ ταξίδευε με την υπόλοιπη οικογένεια της ως επιβάτης με το πλοίο "ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ", ακρωτηρίασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού, όταν έκλεισε από απροσεξία η πόρτα της καμπίνας του πλοίου.

 

Η τρίχρονη που είναι η κόρη του Β' Μηχανικού του πλοίου μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε συγκόλληση του δακτύλου και παραμένει νοσηλευόμενη.

 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε χθες βράδυ το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί και προανάκριση για το περιστατικό.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Ελλάδα / Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Η Υπουργική Απόφαση για τη διαγραφή φοιτητών στα ΑΕΙ καθορίζει ανώτατη διάρκεια φοίτησης, παρατάσεις, εξαιρέσεις και νέους σαφείς κανόνες σπουδών
LIFO NEWSROOM