Τραυματίστηκε γυναίκα από βράχο, που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της

Τραυματίστηκε γυναίκα από βράχο, που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της Facebook Twitter
0

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται, σε κατάσταση καταστολής, νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της βράχος βάρους περίπου πέντε κιλών.

Το ατύχημα έγινε στις 8:45 χθες το πρωί, την ώρα που το αυτοκίνητο -στο οποίο εκτός από την οδηγό επέβαιναν άλλα τρία άτομα- είχε σταματήσει στο φανάρι πριν την είσοδο της σήραγγας Τοπολίων.

Ο βράχος που αποκολλήθηκε, έπεσε πάνω στη γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου, τραυματίζοντας την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι. Ελαφρά τραυματίστηκε μία ακόμη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικό όχημα από την Κίσσαμο, αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων.

Το πρωί, με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλου Βουλγαράκη, μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο μηχανικών της Αντιπεριφέρειας για να πραγματοποιήσει αυτοψία και να συντάξει τεχνική έκθεση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας να κλείσει ο δρόμος, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί μόλις κοινοποιηθεί η έκθεση αυτοψίας των μηχανικών.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο γίνονται έργα αντιστήριξης με τοποθέτηση πλεγμάτων, καθώς και στο παρελθόν είχαν αναφερθεί πτώσεις βράχων.

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη, το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 90% και  ο δρόμος άνοιξε προσωρινά, για τη θερινή περίοδο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συγκοινωνιακές ανάγκες της περιοχής, καθώς μέσω της σήραγγας Τοπολίων συνδέονται, ως βασικός δρόμος πρόσβασης, τα Χανιά και η ευρύτερη περιοχή τους με το Ελαφονήσι.

Ήδη, όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, έχουν τοποθετηθεί πλέγματα σε ύψος από 5 έως και 20 μέτρα ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν συμπληρωματικά πλέγματα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη η αποκόλληση του βράχου οφείλεται σε ζώα τα οποία προφανώς εγκλωβίστηκαν από τα πλέγματα και στην προσπάθειά τους να βρουν διέξοδο προς τα πάνω, προκάλεσαν την κατολίσθηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM