Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, όπου μια γυναίκα σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα της το πρωί της Παρασκευής. 

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 68χρονο πατέρα της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα του πατέρα της. Το φονικό σημειώθηκε σε κατοικία στην οδό Αμαρυλλίδος. 

Η κόρη του θύματος, ηλικίας 30-40 ετών, βρέθηκε σε χώρο του σπιτιού έχοντας κόψει τις φλέβες της, αλλά μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο. Η ίδια φέρεται να είχε επιτεθεί και κατά το παρελθόν στον άτυχο άνδρα. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. 

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ένα για να παραλάβει τον νεκρό ηλικιωμένο κι ένα για να μεταφέρει τη γυναίκα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη, μέχρι αυτή την ώρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Ξεκινά αύριο η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ποιοι είναι οι 36 κατηγορούμενοι

Τουλάχιστον 230 πρόσωπα, φυσικά και νομικά, όπως συγγενείς θυμάτων, επιζώντες, Δικηγορικοί Σύλλογοι και Σωματεία, αναμένεται να παρασταθούν προς υποστήριξη της κατηγορίας
THE LIFO TEAM
ΛΕΣΒΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ

Ελλάδα / Λέσβος: Μικρή «ανάσα» για τους κτηνοτρόφους - Ανοιχτά έως και τη Δευτέρα τα τυροκομεία του νησιού

Η Λέσβος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση στον πρωτογενή τομέα, καθώς η διακοπή παραλαβής γάλακτος λόγω του αφθώδους πυρετού έχει οδηγήσει εκατοντάδες κτηνοτρόφους σε απόγνωση, με χιλιάδες λίτρα να μένουν αδιάθετα
THE LIFO TEAM