Τραγωδία στη Νεμέα: Νεκρός 26χρονος κυνηγός που καταπλακώθηκε από βράχο

Τραγωδία στη Νεμέα: Νεκρός 26χρονος κυνηγός που καταπλακώθηκε από βράχο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας 26χρονος κυνηγός σκοτώθηκε στη Νεμέα, το βράδυ της Κυριακής, όταν καταπλακώθηκε από έναν βράχο στην περιοχή Κούτσι. 

Ο άνδρας από το Γυμνό Αργολίδας τραυματίστηκε από τον βράχο σε δύσβατη περιοχή. 

Όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο, επιχειρούσαν επί τέσσερις ώρες να απεγκλωβίσουν τον τραυματία που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στις 10:40 μ.μ.

Ο νέος ανασύρθηκε νεκρός από τους διασώστες και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το αστυνομικό τμήμα Νεμέας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. 

Με πληροφορίες από korinthostv.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM