Τραγικός θάνατος για 42χρονο - Πέθανε έξω από κλειστό Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα

Τραγικός θάνατος για 42χρονο - Πέθανε έξω από κλειστό Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα Facebook Twitter
(φωτο αρχείου) - ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
0

Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια ενός 42χρονου το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με το τοπικό site lamiareport.gr, ο άτυχος άντρας, που ταξίδευε μόνος του με προορισμό την Καρδίτσα, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και μπήκε στα Καμένα Βούρλα αναζητώντας το Κέντρο Υγείας.

Όταν έφτασε στη διασταύρωση προς Καινούριο όπου βρίσκεται το κλειστό Κέντρο Υγείας σταμάτησε διερχόμενο οδηγό ζητώντας βοήθεια.

Ο τελευταίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όταν όμως το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο ο άτυχος άντρας ήδη είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο 42χρονος κατέληξε, φέρνοντας με τραγικό τρόπο στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη λειτουργίας του «σύγχρονου» ΚΥ που είχε εγκαινιαστεί το 2009.

Μάλιστα η ΠΟΕΔΗΝ σε μία από τις πολλές καταγγελίες της προς τη σημερινή κυβέρνηση είχε ζητήσει η οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να είχε ξεκινήσει από τα Κέντρα Υγείας, ανάμεσά τους και το «ΚΥ – Φάντασμα των Καμένων Βούρλων», για το οποίο τόνιζε «με τη λειτουργία του θα εξυπηρετούσε χιλιάδες πολίτες, επισκέπτες που τώρα είναι αναγκασμένοι να διακομίζονται στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Κινδυνεύει η ζωή των εκτάκτων περιστατικών λόγω καθυστερήσεων στις διακομιδές».

Εξίσου δραματική ήταν και η έκκληση πριν από μερικές ημέρες του πρώην υφυπουργού Υγείας Αθανάσιου Γιαννόπουλου, ο οποίος ήλπιζε «ότι κάποιοι υπεύθυνοι θα συγκινηθούν για να δώσουν λύσεις» θεωρώντας «τραγικό το ΚΥ Καμένων Βούρλων να είναι ερμητικά κλειστό».

Πηγή: lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ