Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ελληνικές ιστοσελίδες

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ελληνικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
1

Η ομάδα Τούρκων χάκερ "Ayyildiz Tim" επιτέθηκε, σήμερα στην ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ Ολυμπιακού. Είχε προηγηθεί επίθεση και στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου, ενώ υπάρχουν αναφορές για επιθέσεις σε δεκάδες άλλες σελίδες που ωστόσο λειτουργούν κανονικά. 

Η επίθεση στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έγινε γρήγορα αντιληπτή και η λειτουργία της αποκαταστάθηκε γρήγορα. 

Μία σελίδα με την επωνυμία της ομάδας χάκερ στο Facebook ανάρτησε μία ανακοίνωση - αποκλειστικά για την επίθεση στην σελίδα του Ολυμπιακού - όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Οι βασιλιάδες στο ίντερνετ είμαστε εμείς. Ayyildiz Tim 2 - Ολυμπιακός BC 0»

Για μερικά λεπτά της ώρας, στην ιστοσελίδα της ομάδας εμφανίζονταν άσχετες εικόνες υπό τους ήχους ραπ μουσικής. 

Οι χάκερς αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές, πατριώτες και κεμαλικοί και ακολουθούνται από μισό εκατομμύριο συμπατριώτες τους και χρήστες από τον υπόλοιπο κόσμο στο Facebook. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια