Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ελληνικές ιστοσελίδες

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν σε ελληνικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
1

Η ομάδα Τούρκων χάκερ "Ayyildiz Tim" επιτέθηκε, σήμερα στην ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ Ολυμπιακού. Είχε προηγηθεί επίθεση και στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου, ενώ υπάρχουν αναφορές για επιθέσεις σε δεκάδες άλλες σελίδες που ωστόσο λειτουργούν κανονικά. 

Η επίθεση στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού έγινε γρήγορα αντιληπτή και η λειτουργία της αποκαταστάθηκε γρήγορα. 

Μία σελίδα με την επωνυμία της ομάδας χάκερ στο Facebook ανάρτησε μία ανακοίνωση - αποκλειστικά για την επίθεση στην σελίδα του Ολυμπιακού - όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Οι βασιλιάδες στο ίντερνετ είμαστε εμείς. Ayyildiz Tim 2 - Ολυμπιακός BC 0»

Για μερικά λεπτά της ώρας, στην ιστοσελίδα της ομάδας εμφανίζονταν άσχετες εικόνες υπό τους ήχους ραπ μουσικής. 

Οι χάκερς αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές, πατριώτες και κεμαλικοί και ακολουθούνται από μισό εκατομμύριο συμπατριώτες τους και χρήστες από τον υπόλοιπο κόσμο στο Facebook. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια