To TOP-5 της εβομάδας

 

Από τον Γιάννη Σαββόπουλο.

 

1. "Ευχαριστούμε τον κ. Τατσόπουλο που μας θύμισε γραπτά της νιότης μας" είπε ο κοινοβουλευτικός  εκπρόσωπος της ΧΑ Χρήστος Παππάς που υποφέρει από ακράτεια και ουρεί έξω από τηλεοπτικά κανάλια.  Η αλήθεια είναι οτι ευχαρίστησε κάπως αμήχανα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που διάβασε από το βήμα της βουλής ένα κείμενο του στο οποίο εκμυστηρευόταν την βαθύτατη λύπη του για την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ και της Εύας Μπράουν.

Η καραμελίτσα  "Δεν είμαστε ναζιστές. Είμαστε εθνικιστές." του κ. Παππά του έκατσε στο λαιμό εκείνη την ημέρα.

 

2.  "Πηγαίνετε στο καλό μην τραβήξετε και κανένα πιστόλι, άντε στο καλό και Χάιλ Χίτλερ" Ο Γιώργος Πάντζας προφανώς ειρωνευόμενος απευθύνεται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά με κάνει να αναρωτιέμαι ποιος είναι ο βλάκας του επεισοδίου της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Χρήστος Παππάς, αυτός ο θεματοφύλακας της δημοκρατίας που ανέμιζε την σημαία της Χούντας σε εκδήλωση του κόμματος του στην Κρήτη ένιωσε βαθύτατα προσβεβλημένος που ακούστηκε ο ναζιστικός χαιρετισμός εντός κοινοβουλίου και απαίτησε την παραίτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επειδή προσέβαλε τη δημοκρατία!

 

To TOP-5 της εβομάδας

 

Θου, Κύριε, φυλακὴν τω στόµατί µου...

 

3. "Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαϕορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταϕέρει".

Τι Great Gatsby και βλακείες. Εδώ έχουμε εναν Great Alexis να πορευτούμε και δεν το ξέραμε. Ας είναι καλά ο Oliver Stone που μας άνοιξε τα μάτια.

 

4. "Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου"Το γραφείο τύπου του ΠΑΜΕ σχολιάζει τη δημοσιότητα που πήρε η απόφαση της Angelina Jolie να κάνει διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητες να να αναπτύξει την ίδια μορφή καρκίνου από την οποία πέθανε η μητέρα της.

Αλέκα γύρνα πίσω.

 

 

5."Τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη προσανατολίζεται στο να προσκαλέσει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μια κίνηση που θα παραπέμψει σε έναν κατ' αρχάς «πολιτικό αρραβώνα»" διάβασα σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.

Ομολογώ με ενθουσίασε ο επικείμενος "αρραβώνας". Περιμένω με αγωνία το "κρεβάτι" και το "γάμο" που θα ακολουθήσει. Στο μεσοδιάστημα θα ξαναδιαβάσω την Πινακοθήκη των Ηλιθίων του Νίκου Τσιφόρου.

 

----------------

ΜΠΟΝΟΥΣ

 

To TOP-5 της εβομάδας

 

"Heil" απο το "Sieg Heil"