Την Τρίτη αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για την άδεια στον Κουφοντίνα

Την Τρίτη αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για την άδεια στον Κουφοντίνα Facebook Twitter
0

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με αντικείμενο το αν θα αναιρέσει ή όχι  όχι το βούλευμα για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Εισαγγελέας που θα προτείνει προς τους αρεοπαγίτες ορίστηκε μάλιστα η ίδια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται στο έγγραφο της για αναίρεση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου, 3 παλαιότερες γνωμοδοτήσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που ξεκινούν από το 1993 και φθάνουν ως το 2011 και πρόσφατη δημοσίευση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, ότι και οι πολυισοβίτες εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης, δικαιούνται και αυτοί άδειας.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε σχολιάσει επικρτικά την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητριού, να ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης για απόρριψη του αιτήματος αδείας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους», τονίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. «Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες», προσθέτει η Πειραιώς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ