ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Τι είπε ο Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς στον Βούλγαρο πρωθυπουργό

Τι είπε ο Ερντογάν για τους Έλληνες στρατιωτικούς στον Βούλγαρο πρωθυπουργό Facebook Twitter
EPA
0

Το ζήτημα επιστροφής στην Ελλάδα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, έθεσε στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη χθεσινή συνάντηση ΕΕ- Τουρκίας στη Βάρνα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μπορίσοφ είπε πως μίλησε με τον κ. Ερντογάν για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εκ μέρους του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και προσέθεσε πως ο Τούρκος Πρόεδρος του απάντησε ότι «την απόφαση θα πάρει η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη».

Αργότερα, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός ανέφερε πως θα ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για τα αποτελέσματα των συνομιλιών που διεξήγαγε με τον Τούρκο Πρόεδρο, πάνω στην ατζέντα της συνάντησης.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM