Τι απαντά το Χιονοδρομικό Παρνασσού για το «φιάσκο» και τις σκηνές χάους την Κυριακή

Τι απαντά το Χιονοδρομικό Παρνασσού για το «φιάσκο» και τις σκηνές χάους την Κυριακή Facebook Twitter
1

Οι καταγγελίες που έγιναν χθες από τους χιλιάδες επισκέπτες, τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού προκάλεσαν αντιδράσεις και απολογίες σήμερα. Με αφορμή τα επεισόδια και την χθεσινή εικόνα χάους στο Χιονοδρομικό, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ζητά να περάσει η διαχείρισή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πηγή εσόδων, εικόνες όπως αυτές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, δείχνουν ότι λείπει η οργάνωση και ο σχεδιασμός για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε, όχι μόνο για τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, τον τουριστικό μας πλούτο. Έχουμε καταθέσει την πρότασή μας ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, που σήμερα διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, να περάσει στην διαχείριση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να αποκτήσει την εικόνα που πρέπει και να αποφέρει κέρδη για τον τουρισμό και την οικονομία. Θυμίζω ότι η Περιφέρειά μας εξασφάλισε, μέσω ΕΣΠΑ, σχεδόν 30 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό αυτού του χιονοδρομικού κέντρου. Είναι λυπηρό να αντιμετωπίζονται τέτοια φαινόμενα. Νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός να επανέλθουμε και να δούμε σοβαρά την πρόταση αυτή», αναφέρει σύμφωνα με το Lamiastar.gr

Tην ίδια ώρα, ο Διευθυντής Κώστας Ξυπόλητoς μέσα από το Lamiastar παραδέχθηκε πως υπό την πίεση του κόσμου έγιναν λάθη και αστοχίες. Ωστόσο όπως ανέφερε οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες την προηγούμενη ημέρα με αποτέλεσμα το φαινόμενο της παγοποίησης να μην μπορεί να αντιμετωπισθεί από τους εργαζόμενους που δούλευαν όλη νύχτα για να καταφέρουν να δουλέψουν οι αναβατήρες.

Επίσης ο κ. Ξυπόλυτος εξήγησε πως ο αριθμός των επισκεπτών υπολογίζεται στις 6 χιλιάδες. Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία για όσους ανέβηκαν σήμερα στο Χιονοδρομικό η διοίκηση έχει αποφασίσει όποιος αγόρασε κάρτα ενηλίκου χιονοδρόμου σήμερα να του επιστραφεί την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το κέντρο.


Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Χιονοδρομικό προκαλώντας μεγάλη αίσθηση και συζητήσεις μπορείτε να δείτε εδώ...>>>>

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ελλάδα / Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια: τελικά, πόσο ρεύμα καταναλώνουν;

Πόσο ενεργοβόρα είναι τα γιορτινά λαμπάκια με τα οποία στολίζουμε τόσο το σπίτι μας όσο και τους εξωτερικούς του χώρους; Και πόσο θα μας κοστίσει, αν, για παράδειγμα, τα λαμπιόνια λειτουργούν για περίπου 10 ώρες;
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ξοδευτηκαν 30 εκατομυρια απο τα ΕΣΠΑ και αντι για βελτιωση βλεπουμε αυτο. Με ποια τεχνογνωσια και εμπειρια μπορει να διαχειριστει το χιονοδρομικο η εταιρεια δημοσιων ακινητων?